طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی
باقلا قاتق یکی از خورشت های معروف و محلی گیلان است که طرز تهیه آسانی دارد. باقالا قاتق برای گیاه خواران میتوانید یک غذای لذیذ و خوشمزه باشد. این غذا بسیار پرفایده است. طرز تهیه باقالی قاتوق را در این بخش از مزه ملس بخوانید.
مواد لازم باقالی قاتوق
مواد ومیزان لازم
پاچ باقلا300 گرم
تخم مرغ3 عدد
شوید خشک4 قاشق غذاخوری
کره و یا روغن زیتون50گرم
سیر4 حبه
آب1 لیتر
زرد چوبه1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دارچین به میزان دلخواه
طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی
مرحله اول :
برای تهیه باقالا قاتق ابتدا پوست باقلا ها را جدا کنید و در تابه و یا قابلمه ای مناسب به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید.
مرحله دوم :
پس از اینکه باقالا ها را مقداری تفت دادید سیر ها را پوست بگیرید و بشورید. سیر ها را رنده کنید و به باقلا ها اضافه کنید تا بوی سیر بلند شود.
مرحله سوم :
شوید خشک را کمکم به باقلا ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
مرحله چهارم :
زردچوبه و نمک را نیز به مواد باقالی قاتوق اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.
مرحله پنجم :
فلفل سیاه و دارچین را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید. دارچین کاملا دلخواه است شما میتوانید آن را اضافه نکنید.
مرحله ششم :
در ادامه ا لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و آب به جوش آید.
مرحله هفتم :
وقتی آب داخل باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید. تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند.
نکات درست کردن باقلا قاتوق گیلانی
پاچ باقلا دو نوع است:پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ میکند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له میشود.
تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.
شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا میشود.
اگر از باقلای تازه محلی استفاده میکنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.
حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )