برای تهیه ترشی گل کلم ابتدا گل کلم را میشوییم سپس در آبکش قرار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود. در مرحله بعد ترخون را پاک میکنیم و پس از شستشو آبکشی میکنیم و میگذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
در ادامه هویج ها را پوست میگیریم و به صورت حلقه ای خرد میکنیم و در یک ظرف مناسب میریزیم. سیب ترشی ها را نیز پوست میگیریم و متناسب با اندازه هویج ها به صورت یکدست خرد میکنیم و به هویج ها اضافه میکنیم.
در مرحله بعد گل کلم را نیز متناسب با اندازه هویج و سیب ترشی خرد میکنیم سپس به ظرف مواد خرد شده میافزاییم. اندازه مواد خرد شده در ظاهر زیبای ترشی بسیار تاثیر دارد پس سعی میکنیم تا اندازه ها با هم تناسب داشته باشند.
در مرحله بعدی ترخون تازه را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد میکنیم و روی مواد ترشی میریزیم.در صورتی که ترخون تازه در دسترس ندارید میتوانید از ترخون خشک شده نیز استفاده کنید به این صورت که با دست آنها را خرد تر کنید
و روی مواد ترشی بریزید. گلپر را نیز در مرحله آخر روی مواد ترشی میپاشیم و مواد ترشی را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند. شیشه ای که ترشی را در آن میخواهیم بریزیم را چک میکنیم تا کاملا خشک باشد
و کم کم مواد ترشی را در شیشه میریزیم و لابه لای هر ملاقه ترشی که میریزیم فلفل سبز تند نیز قرار میدهیم.اندازه دوبند انگشت روی شیشه را خالی میگذاریم برای اضافه کردن سرکه ترشی مان. سرکه و نمک را با هم مخلوط میکنیم
و داخل شیشه ترشی میریزیم به مقداری که روی مواد را سرکه بگیرد و درب شیشه را محکم میبندیم و در جای مناسب که خنک باشد حدودا ۱۵ روز آن را نگهداری میکنیم و بعد مصرف میکنیم. میتوانید برای طعم یا رنگ متفاوت ترشی از لبو نیز استفاده کنید که ترشی قرمزی خواهید داشت.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )