گرچه تهیه رب گوجه فرنگی خانگی به نظر سخت و زمان بر است، اما لذت استفاده از آن در مقابل ربهای تهیه شده در کارخانه بسیار بیشتر است.
رب گوجه فرنگی خانگی کاملا متفاوت و خوشمزه تر از آن چیزی است که به صورت حاضر و آماده از سوپر مارکت محل زندگی خود خریداری میکنید.
تهیه رب گوجه فرنگی در خانه تقریبا یک روز کامل از وقت تان را میگیرد. در واقع مجبورید کل روز را بالای سر دیگ، ایستاده و آن را دایم هم بزنید و در انتهای روز رب گوجه فرنگی خوش طعم تان آماده شود.
یکی از مزیتهای رب خانگی نسبت به ربهای کارخانهای، عدم وجود افزودنی مانند نگهدارنده هاست. وقتی رب گوجه فرنگی با نظارت خود فرد تهیه میشود، میتواند برای همه افراد خانواده قابل استفاده باشد.
به عنوان مثال با کنترل نمک، برای افرادی که فشارخون بالایی دارند، رب خانگی قابل استفاده است. افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند باید از مواد غذایی استفاده کنند که فاقد گلوتن باشد.
برای همین ربهای خانگی میتواند برای آنها بهترین گزینه باشد چرا که فاقد گلوتن و مواد افزودنی است.
همچنین نوع گوجه فرنگی و نحوه پخت طبق میل خودتان انجام خواهد شد و میزان حرارت و زمان لازم برای پخت رب را شما تعیین میکنید.
هر چقدر رب آهسته تر پخته شود، قوام بیشتری یافته و از لحاظ ارزش غذایی غنی تر خواهد بود. در حالی که، رب گوجه فرنگی تهیه شده در کارخانجات از این حیث، بی بهره است.
نحوه انتخاب گوجه فرنگی
نوع گوجه فرنگی انتخابی تان در مقدار نهایی رب موثر است.
مثلا اگر از گوجه فرنگیهای به شدت رسیده و قاچ خورده استفاده کنید، ممکن است در آخر فقط سه شیشه کوچک رب نصیب تان بشود اما استفاده از گوجه فرنگیهای گوشتی، دو برابر آن مقدار به شما رب تحویل میدهد.
مواد لازم رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگی 100 کیلوگرم
روغن 1 کیلوگرم
نمک 1 بسته 400 گرمی
توری سیمی با خانههای خیلی ریز
روش تهیه رب گوجه فرنگی
1- گوجه فرنگی ها را نصف کنید و یا اگر بزرگ هستند آنها را به چهار قسمت تقسیم نمایید سپس با دست تکههای خرد شده گوجه ها را له کنید.
سپس آنها را به درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاد و پوست شان به راحتی جدا شود سپس آن را درون توری سیمی بریزید تا صاف شود.
2- اکنون دوباره آب گوجه فرنگی را روی حرارت گذاشته و آنقدر بگذارید تا آب آن تمام شده و رب غلیظ شود دراین زمان معمولا، تکه هایی از رب به هوا میپرد.
غلظت رب باید نه آنقدر شل باشد که زود کپک بزند و نه آنقدر سفت که طعم سوختگی بگیرد.
3- در مرحله آخر روغن را بریزید و بگذارید چند تفت بخورد نمک را هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید.
نوش جان
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شمارههای تماس
09205264452 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )