زیتون بی هسته طارم بطری ,

menuordersearch
mazehmalas.ir

توضیحات زیتون طارم بدون هسته

خرید آنلاین زیتون طارم بدون هسته

فروش زیتون بدون هسته طارم در کشور ما با استقبال گسترده ای رو به رو است. این محصول بسیار عالی که به عنوان چاشنی غذا و بخصوص زیتون پرورده مورد استفاده قرار می‌گیرد در نمونه های بدون هسته ارگانیک در دسترس خریداران قرار می‌گیرد.

زیتون در بازار ها در انواع و اقسام مختلفی به فروش گذاشته می‌شود که هر کدام از این نمونه ها دارای ویژگی های خاصی هستند. زیتون شور نمونه ای از این زیتون ها است که محصول ویژه ی شهرستان طارم است.

 

خواص زیتون در پیشیگری از سرطان

رادیکال های آزاد سلول های سالم بدن را به سلول های سرطانی تبدیل می‌کنند بنابراین اضافه کردن آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی می‌تواند بهترین انتخاب باشد. زیتون حاوی آنتوسیانین است که به عنوان یک ماده ی ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، می‌تواند از بروز سرطان جلوگیری کند. در واقع مواد آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزاد موجود در بدن را از بین برده، از تخریب سلول ها توسط این رادیکال ها پیشگیری می‌کنند.
التهاب کرونیکی و استرس اکسیداتیو، دلایل اصلی پیشرفت سرطان هستند. زیتون حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان و ضدالتهابی فراوانی است و می‌تواند از ترکیب خطرناک التهاب مزمن و استرس اکسیداتیو مزمن جلوگیری کند.
زیتون سیاه منبع شناخته شده ویتامین E است که در خنثی کردن رادیکال های آزاد در بافت چربی سریع عمل می‌کند. بسیاری از کارشناسان تأیید کرده اند که یک رژیم غذایی حاوی روغن زیتون و زیتون منجر به کاهش خطر وقوع سرطان روده بزرگ می‌شود.

 

خرید زیتون بدون هسته در تهران

سلامت دستگاه گوارش با زیتون

مصرف منظم ویتامین E و چربی های تک غیر اشباع (monounsaturated fats) موجود در زیتون سیاه سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود. این مواد مغذی یعنی ویتامین E و چربی های تک غیر اشباع با خنثی نمودن رادیکال های آزاد از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کنند. علاوه بر این مصرف زیتون و روغن زیتون در پیشگیری از زخم معده و ورم معده (گاستریت) موثر است. با خوردن روغن زیتون  ترشح صفرا و هورمون های پانکراس بسیار طبیعی تر از زمانی که فرد برای این منظور دارو مصرف می‌کند صورت می‌گیرد و به این صورت خطر تشکیل سنگ کیسه صفرا کمتر می‌گردد.
از دیگر خواص زیتون باید به وجود مقدار زیاد فیبر در آن اشاره داشت که گونه ای خوردن یک فنجان زیتون سیاه ۱۷ درصد از نیاز روزانه بدن ما به فیبر را تامین می‌نماید. فیبر باعث حرکت بهتر و راحت تر غذا در دستگاه گوارش می‌شود و به این صورت به سلامت دستگاه گوارشی کمک می‌کند.

 

تاثیر زیتون بر کاهش درد مفاصل

ترکیبات مختلف در زیتون نه تنها به عنوان ترکیبات آنتی اکسیدانی عمل می‌کنند بلکه دارای خاصیت ضد التهابی نیز هستند و موجب کاهش التهابات بدن می‌گردند. مصرف زیتون باعث کاهش درد و التهاب در مفاصل، ماهیچه ها، قسمت های آسیب دیده،تاندون ها و اندام های مختلف بدن می‌شود. به ویژه بیماران مبتلا به آرتریت، نقرس و دیگر بیماری های روماتیسمی، از زیتون بخوردند، درد آنها کاهش می‌یابد.
 

خواص زیتون در حفظ سلامت چشم

یک فنجان زیتون، ۱۰ درصد از نیاز روزانه بدن ما به ویتامین A را تامین می‌کند و می‌دانیم که ویتامین A برای حفظ سلامت چشم و تقویت بینایی اهمیت حیاتی دارد. ویتامین A به چشم انسان در تشخیص روشنایی و تاریکی از هم کمک کرده و به این شکل دید ما در شب را بهتر می‌کند. به علاوه دانشمندان معتقدند که مصرف ویتامین A ،که زیتون دارای مقداری زیادی از این ویتامین است، در پیشگیری از آب مروارید، دژنراسیون ماکولا، گلوکوم و دیگری بیماری های چشم که با افزایش سن و پیری در ارتباط هستند مفید و موثر است.

زیتون برای مقابله با حساسیت

خواص ضدالتهابی زیتون باعث می‌شود که حتی افراد مبتلا به حساسیت هم بتوانند از خواص زیتون بهره ببرند. عصاره زیتون به عنوان یک آنتی هیستامین در سطح سلولی عمل می‌کند.‌ آنها می‌توانند با مسدود کردن گیرنده های هیستامین که منجر به کاهش واکنش های آلرژیک می‌شوند. به همین دلیل می‌توانید را به عنوان یک ماده غذایی ضد آلرژی و حساسیت در برنامه غذایی خود بگنجانید. به علاوه زیتون می‌تواند جریان خون را افزایش دهد و به کاهش آثار برخی بیماری های همچون آسم کمک کند.
 

تاثیر زیتون در پیشگیری از پوکی استخوان

یکی دیگر از فواید زیتون که در اینجا می‌خواهیم به توضیح آن بپردازیم تقویت استخوان ها و پیشگیری از پوکی استخوان است. پوکی استخوان عارضه ای است که در آن توده استخوانی کاهش یافته و کیفیت استخوان کاهش می‌یابد و خطر شکستگی استخوانی را افزایش می‌دهد. در تحقیقاتی که در بر روی جانوران صورت گرفته دانشمندان مشاهده کرده اند که برخی ترکیبات موجود در زیتون و روغن زیتون در پیشگیری از پوکی استخوان موثر هستند. ترکیبات هیدروکسی تیروزول و اولئوروپین (که در زیتون به وفور یافت می‌شوند) باعث افزایش جذب کلسیم و رشد استخوان می‌شوند و همین امر از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. بنابراین اگر با خطر ابتلا به پوکی استخوان مواجه هستید، مقدار مناسبی از زیتون و یا روغن آن را به رژیم غذایی خود بیفزایید. شاهدی بر این امر آن است که افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای [که زیتون یکی از اجزای اصلی آن است] استفاده می‌کنند، کمتر به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegramwhatsuprubikaaparattwiterinstagram
logo

آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )