زیتون میوه ی کوچک و بیضی شکل درخت زیتون از خانواده زیتونیان است، زیتون سیاه و سبز از انواع زیتون هستند که در طبیعت یافت میشوند.
مطالعات نشان میدهد که میوه زیتون سیاه و سبز برای سلامتی بدن، زنان باردار، درمان رفلاکس معده، لاغری، دیابت، فشار خون و یبوست عالی هستند.
مقادیر بالای آنتی اکسیدانهای موجود در زیتون سیاه و سبز به کاهش چین و چروک پوست صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
مقادیر بالای ویتامین A موجود در زیتون به کاهش رادیکالهای آزاد در پوست کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش میدهد.
علاوه بر این ویتامین A موجود در زیتون به طور طبیعی باعث روشن تر و سفید تر شدن پوست صورت میشود.
مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین E موجود در زیتون به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی پوست صورت و بدن را در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید محافظت کرده و از آفتاب سوختگی جلوگیری میکند.
مقادیر بالای مس، آهن و ویتامین E موجود در زیتون باعث افزایش گردش خون در پوست سر و تقویت فولیکولهای مو شده و به افزایش رشد مو کمک میکند.
زیتون منبع خوبی از ویتامین E، آهن، مس و کلسیم است که باعث بهبود رشد و تقویت استخوانهای نوزادان و کودکان میشود.
زیتون به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی که دارد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادان و کودکان شده و خطر ابتلا به عفونت را کاهش میدهد.
زیتون حاوی مقادیر بالای آهن است که با تولید گلبولهای قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی در زنان باردار کمک میکند.
ویتامین C و آنتی اکسیدانهای موجود در زیتون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بارداری میشوند و خطر ابتلا به بیماری در زنان باردار را کاهش میدهند.
ویتامین C موجود زیتون باعث بهبود رشد جنین و تشکیل کلاژن، رگهای خونی، تاندون ها و پوست جنین میشود.
نیاسین و پانتوتنیک اسید موجود در زیتون خطر ابتلا به افسردگی را در زنان باردار کاهش میدهند.
با همه ی این فواید گفته میشود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از زیاده روی در مصرف زیتون اجتناب کنند چون ممکن است باعث باعث یبوست یا اسهال در زنان باردار شود.
میوه زیتون حاوی مقادیر بالای فیبر است که به بهبود هضم غذا، درمان ریفلاکس معده و سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
زیتون دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی قوی بوده و خطر ابتلا به عفونت معده و زخم معده ناشی از هلیکوباکتر پیلوری را کاهش میدهد.
مصرف منظم زیتون به سلامت روده ها کمک کرده و با افزایش پروبیوتیک ها در روده برای پیشگیری و درمان اسهال مفید است.
مقادیر بالای فیبر موجود در زیتون باعث افزایش حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.
زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده که از استرس اکسیداتیو جلوگیری میکند، مصرف زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیاریهای کبد از جمله کبد چرب را کاهش میدهد.
رژیم غذایی کم چربی باعث گرسنگی، افزایش پرخوری و در نتیجه چاقی و افزایش وزن میشود، زیتون حاوی مقادیر بالای چربیهای سالم است که اشتها را کاهش داده و با جلوگیری از پرخوری به لاغری و کاهش وزن افراد کمک میکند.
چربیهای سالم موجود در زیتون باعث افزایش چربی سوزی بدن و در نتیجه لاغری و کاهش وزن میشوند.
چربیهای غیر اشباع موجود در زیتون با سرعت قابل توجهی سرعت جذب گلوکز خون را کاهش داده و با کاهش قند خون بالا خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی زیتون سیاه و سبز خطر ابتلا به بیماریهای کلیوی و آسیبهای چشمی ناشی از دیابت را کاهش میدهند.
تحقیقات نشان داده که مصرف زیتون به دلیل مقادیر بالای ترکیبات فنلی موجود در آن به بهبود گردش خون و افزایش انعطاف پذیری رگهای خونی کمک کرده و باعث کاهش فشار خون بالا میشود.
اما فراموش نکنید که زیتون حاوی مقادیر بالای سدیم است و زیاده روی در مصرف آن میتواند باعث افزایش فشار خون شود.
ترکیبات فنلی و اسید اولئیک که اسید چرب اصلی موجود در زیتون سیاه و سبز است، باعث کاهش کلسترول بالای خون شده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و آترواسکلروزیس را کاهش میدهد.
ترکیبات فنلی همچنین انعطاف پذیری رگهای خونی را بیشتر کرده و از رسوب کلسترول در آنها پیشگیری میکند.
تحقیقیات نشان داده که میزان ابتلا به پوکی استخوان در کشورهای مدیترانه پایین تر از سایر کشور ها است، محققان بر این باورند که ترکیبات فنلی موجود در زیتون به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش میدهد.
تحقیقات اولیه نشان داده که مقادیر بالای ویتامین E، آنتی اکسیدان ها، ترکیبات فنلی از جمله اسکالن و ترپنوئید ها و اسید اولئیک موجود در زیتون چرخه ی تکثیر سلولهای سرطانی را مختل کرده و با کاهش التهاب در بدن خطر ابتلا به سرطانهای پستان، روده بزرگ و معده را کاهش میدهد.
ترکیبات فنلی موجود در زیتون باعث کاهش التهاب در بدن و بهبود عملکرد مغز شده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهند.
زیتون دارای خواص ضد التهابی بوده و به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی با کاهش التهاب در ریه ها و کاهش تولید موکوس به درمان آلرژی فصلی کمک میکند.
مقادیر قابل توجه ویتامین A و آنتی اکسیدانهای موجود در زیتون باعث تقویت بینایی شده و احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش میدهد.
زیتون یک منبع غنی از آهن و مس است که به دو عنصر ضروری برای ایجاد گلبولهای قرمز شناخته میشوند. افزایش تولید گلبولهای قرمز خون به درمان کم خونی یا آنمی کمک کرده و علائم این بیماری که خستگی، ناراحتی معده، سردرد و تپش قلب هستند را رفع میکند.
تحقیقات نشان داده که یک ترکیب فنولی به نام اولئوکانتال در زیتون سیاه و سبز وجود دارد که مانند ایبوپروفن دارای خواص ضد درد و ضد التهابی قوی بوده و به درمان درد ناشی از آرتریت روماتوئید کمک میکند.
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شمارههای تماس
09205264452 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )