برای تهیه ی مربا آلبالو، ابتدا دم و برگ آلبالوها را بگیرید و آن را بشویید و داخل آبکش قرار بدهید تا کمی آب آن خارج شود، سپس یک عدد نی پلاستیکی بردارید و از جای ساقه ی آلبالو به داخل آن فشار بدهید تا هسته از طرف دیگر خارج شود این روش راحت ترین روش برای بیرون آوردن هسته است و سرعت عمل شما را بالا میبرد.
زمانی که هسته ها را جدا کردید. به صورت لایه ای آلبالو و شکر را داخل قابلمه ای ترجیحا لعابی بریزید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار بدهید تا کمی آب بیاندازند.
بعد از گذشت این زمان قابلمه را روی شعله ی گاز قرار بدهید، شعله ی گاز را کمی بیشتر کنید زمانی که جوشید شعله را کم کنید تا به آرامی حدود نیم ساعت به آرامی بجوشد. در حین کار کف های روی آن را بردارید که مربا ظاهر زشتی پیدا نکند.
اگر مربا بیشتر بجوشد رنگ آن تیره و زشت میشود. در زمان پایانی آبلیمو را داخل آن بریزید و هم بزنید.
مربای شما باید کمی غلیظ باشد، اگر رقیق بود آلبالوها را جدا کنید و شربت آن را کمی بجوشانید تا غلیظ تر شود و اگر آب آن زیاد بود میتوانید از آن به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید و آن را از داخل مربای آلبالو جدا کنید. تا کم آب تر شود. برای تست غلظت مربا آلبالو باید مقداری از آب مربا را داخل بشقابی بریزید و اجازه بدهید سرد شود آن را به آرامی تکان بدهید اگر به راحتی حرکت کرد خیلی رقیق است و اگر به سختی تکان خورد غلظت آن کافی است.
اجازه بدهید مربا و شربت ها سرد شوند سپس آنها را درون شیشه های تمیز و خشک بریزید و در آنها را محکم ببندید و درجای خشک و خنک قرار بدهید.
نوش جان
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )