مربا بالنگ یک کیلویی ,

menuordersearch
mazehmalas.ir

توضیحات مربای بالنگ

خرید آنلاین مربا خانگی بالنگ

بالنگ یکی از میوه ­های مخصوص شیراز است و طبعش گرم و خشک است.این مربا طرفدارن زیادی دارد و خوردن آن برای کسانی که مشکلات معده، زخم معده، نفخ و دل­ درد دارند، توصیه می‌­شود و صبحانه مفیدی است. خرید آنلاین مربا خانگی بالنگ را با قیمت ارزان از طریق همین صفحه در فروشگاه اینترنتی مربا و ترشیجات مزه ملس انجام دهید.

طرز تهیه مربای بالنگ

پس از شستن بالنگ ها، پوست آن را با یک چاقوی تیز به صورت یک لایه نازک بردارید و اگر مقدار کمی از پوست روی آن باقی بماند در عطر بیشتر مربا تاثیر گذار است .
سعی کنید از بالنگ هایی استفاده کنید که برجستگی کمتری داشته باشد تا در موقعه پوست کردن راحت بتوانید این کار را انجام دهید.
بالنگ های پوست گرفته  را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و قسمت داخلی آن یعنی مغزش را در بیاورید. آب یکی از بالنگ ها را بگیرید و صاف کنید.
بخش داخلی بالنگ که شبیه پنبه و سفید رنگ است را برای مربا جدا کنید و به تکه هایی  به طول 1 در 2 سانتی متر برش بزنید.
قطعات خرد شده بالنگ را وزن کنید و به همان مقدار از شکر استفاده کنید. بالنگ ها را در آب به مدت 12 ساعت خیس کنید. شکر را هم با دو لیوان آب بجوشانید تا قوام بیاید. بالنگ ها بعد از 12 ساعت مقداری آب جذب میکنند که با فشار باید این آب را آز آنها بکشید. سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را در آن  به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. دوباره این کار را تکرار کنید و در ظرفی آب بجوشانید و بالنگ ها را به مدت 10 دقیقه دیگر بجوشانید. با این عمل تلخی مربا گرفته میشود. و هر چه میزان آب داخل ظرف بیشتر باشد میزان ازبین بردن تلخی بالنگ ها بیشتر است.بعد از اینکه دوبار بالنگ ها را جوشاندید آن را از صافی رد کنید. چند بار آب سرد رویشان بریزید و با فشار دست آبش را بکشید و در شهد آماده شده شکر بریزید.
آب بالنگی که گرفتید و صاف کردید را به جای آبلیمو در آن بریزید تا از شکرک زدن مربا جلوگیری کند. ظرف را روی حرارت قرار دهید تا بالنگ ها بپزند و شکر کاملا به خورد بالنگ برود و در آخر کمی از شهد برایش باقی بماند.
زعفران و گلاب را هم اضافه کنید و بعد از 2 الی 3 جوش ظرف از روی حرارت بردارید.
بعد از پخت مربا آن را به مدت 24 ساعت در گوشه­ ای بگذارید.که  اگر مربا آب انداخت آن را10 دقیقه­ ی دیگر روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود.

دلایل شکرک زدن و کپک زدن بالنگ

اگر مربا بیش از حد بجوشد و شهدش زیاد تبخیر شود، باعث شکرک زدن مربا میشود.اگر میزان ترشی مربا کم باشد، مربا حتما شکرک می‌­زند.اگر شهد مربا خوب قوام نیاید، مربا کپک می‌­زند.

 

خرید مربا خانگی بالنگ

۱۰ خواص بالنگ برای سلامتی

  • مفید برای درمان سرما خوردگی
  • یک مسکن بسیار موثر
  • موثر برای ریفلاکس اسید
  • پیشگیری از سرطان
  • کمک به سلامت دندان و لثه
  • کمک به کاهش وزن
  • کمک به حفظ سلامتی قلبی و عروقی
  • موثر در برابر نیش حشرات
  • ضد تهوع
  • حفظ فشار خون
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegramwhatsuprubikaaparattwiterinstagram
logo

آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )