مربای توت فرنگی یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداره. درست کردن مربای توت فرنگی در خانه آسونه و به مواد اولیه زیادی نیاز نداره. برای تهیه مربای توت فرنگی نیاز نیست توت فرنگی های سفت رو انتخاب کنید، اگه توت فرنگی های خیلی رسیده و کمی نرم شده دارید، میتونید باهش مربای توت فرنگی له شده درست کنید. در ادامه با طرز تهیه مربای توت فرنگی له شده به صورت مرحله به مرحله آشنا میشید.
مرحله اول، شستن و پاک کردن توت فرنگی
برای شروع ابتدا توت فرنگی ها رو داخل آب سرد خیس کنید و یگ ربع زمان بدید تا توت فرنگی خوب خیس بخوره. سپس توت فرنگی ها رو آبکشی کنید و قسمت سبز بالای توت فرنگی ها رو جدا کنید.
مرحله دوم، مخلوط کردن توت فرنگی با شکر
یک لایه توت فرنگی کف یک قابلمه لعابی بریزیدو روش یک لایه شکر بریزید. توت فرنگی و شکر رو به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید و قابلمه رو حدود دوازده ساعت داخل یخچال بذارید تا توت فرنگی آب بیندازه.
مرحله سوم، پوره کردن توت فرنگی
بعد از گذشت دوازده ساعت توت فرنگی رو از یخچال خارج کنید و با پوره ساز یا گوشت کوب یا گوشت کوب برقی بکوبید تا توت فرنگی ها له بشن.
مرحله چهارم، پختن مربای توت فرنگی
قابلمه رو روی حرارت بذارید و هم بزنید. اگر روی توت فرنگی کف ایجاد شد، کف رو جمع کنید. وقتی که مربا به جوش اومد، حرارت رو کم کنید و حدود یک و نیم تا دو ساعت زمان بدید تا مربا به غلظت و قوام مناسب برسه.
مرحله پنجم، اضافه کردن پودر ژلاتین
پودر ژلاتین رو با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و کم کم در نصف لیوان آب سرد ریخته و مخلوط کنید. سپس ژلاتین رو روی حرارت غیر مستقیم بذارید تا مایع شفاف به دست بیاد.
پنج دقیقه مونده به پایان پخت مربای توت فرنگی له شده، ژلاتین رو اضافه کنید و مربا رو هم بزنید. وانیل رو هم در این مرحله اضافه کنید.
مرحله ششم، اضافه کردن آبلیمو
قبل از برداشتن مربا از روی حرارت، آبلیمو رو اضافه کنید، مربا رو هم بزنید و سپس از روی حرارت بردارید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )