طرز تهیه زیتون پرورده شمالی
مرحله اول
زیتون ها را برای 10 دقیقه تا نیم ساعت (بسته به میزان شور بودن) در یک کاسه آب قرار دهید و سپس در صافی بریزید.
مرحله دوم
ابتدا همه مواد گفته شده به جز زیتون و گردو را در یک کاسه بزرگ به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله نمک را اضافه نکنید، چراکه ممکن است زیتون شما به اندازه کافی نمک داشته باشد.
مرحله سوم
زیتونی که آبش گرفته شده را همراه با پودر گردو با سسی که درست کرده اید مخلوط کنید.
زیتون پرورده را بعد از آماده شدن در شیشه دربسته در یخچال بگذارید.
چند نکته درباره تهیه زیتون پرورده خوشمزه
همانطور که در طرز تهیه زیتون پرورده به شما پیشنهاد کردیم، نمک را در پایان کار اضافه کنید و در صورت نمکین بودن زیتون هایی که تهیه کرده اید، از زدن میزان بیشتر نمک به آنها خودداری کنید.
زیتون پرورده با سبزی شمالی چوچاق آماده میشود، اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از ترکیب دلار شمالی استفاده کنید و در غیر این صورت، یک قاشق غذاخوری گشنیز و یک قاشق چای خوری نعناع به این میزان زیتون پرورده اضافه کنید.
هرچه پودر گردوی شما روشن تر باشد، رنگ زیتون پرورده هم روشن تر میشود.
سیر تازه زیتون پرورده را خوش طعم تر خواهد کرد اما میتوانید آن را از دستور حذف کنید یا به جای یک کله سیر تازه، از دو حبه سیر له شده کهنه تر استفاده کنید.
منبع تبیان
زیتون پرورده
زیتون پرورده
زیتون پرورده
زیتون پرورده