بادمجان ها را بشویید سپس آنها را پوست کرده و حلقه کنید. بادمجان های حلقه شده را در قابلمه مناسبی بریزید و روی آن را آب سرد بریزید. آب سرد به اندازه ای باشد که روی بادمجان ها را بگیرد. بادمجان ها از صبح تا شب درون آب باشد و در این مدت 5 تا 6 بار آب آن را که رنگ پس داده عوض کنید و مجددا آب سرد بریزید.
داخل قابلمه مناسبی مقداری آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود.
در این مرحله هل، گلاب و بادمجان را به آب شکر اضافه کنید و بگذارید آنقدر بجوشد تا غلیظ شود و در اصطلاح به قوام آید. دقت کنید که شعله گاز ملایم و متوسط باشد زیرا شعله زیاد، بافت بادمجان را از بین میبرد و له میشود.
برای اینکه متوجه شوید مربا به قوام آمده است یا نه بایستی مقداری از شربت را درون بشقاب بریزید تا سرد شود و اگر از توی قاشق به صورت کشدار آویزان شود، مربا قوام آمده و میتوانید از روی حرارت بردارید.
پس از سرد شدن مربا آن را در شیشه های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید. در صورتی که یخچال شما جای کافی نداشت میتوانید شیشه های مربا را در جای سرد و تاریک مثل انباری نگهداری کنید.
روش دوم
مواد لازم:
بادمجان سیاه 1کیلو گرم
شکر 1کیلو گرم
پسته خام 50 گرم
زعفران آبکرده 2قاشق غذاخوری
در روش دوم همانند روش اول بادمجان ها را پوست کرده و حلقه کنید.
درون قابلمه ای آب بریزید و آن را بجوشانید سپس بادمجان ها را درون آب جوش ریخته و با حرارت ملایم بگذارید 15 تا 20 دقیقه بجوشد تا رنگ بادمجان روشن شود. دقت کنید در این مرحله بادمجان ها له نشوند.سپس آنها را از آب خارج کرده و درون آبکش بریزید تا کاملا آب سیاه آن خارج شود.
قابلمه مناسبی بردارید و آب و شکر را با هم مخلوط کنید، هم بزنید و بگذارید روی حرارت بجوشد و شکر کاملا در آب حل شود.
بادمجان ها را درون قابلمه آب شکر ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد تا به قوام بیاید، پسته تازه را خلال کرده و داخل قابلمه بریزید تا با بادمجان ها بپزد. زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید تا بادمجان ها خوش رنگ شوند.
در این مرحله شربت مربا را مزه کنید اگر طبق ذائقه شما تشخیص دادید که مربا باید شیرین تر باشد میتوانید مقداری شکر به مخلوط بالا اضافه کنید. همچنین بادمجان ها را تست کنید تا نرمی لازم را داشته باشد بنابراین نباید نه سفت و نه شل باشد.
توجه داشته باشید اگر پسته خام و تازه در دسترس نداشتید، میتوانید به جای آن از خلال پسته استفاده کنید.می توانید خلال پسته را از لوزم قنادی تهیه کنید.
مربای بادمجان ظاهر زیبا و طعم بسیار خوبی دارد که میتوانید آن را در وعده صبحانه یا عصرانه با کره میل کنید. برخی افراد مربا را در حد یک یا دو قاشق بعد از ناهار یا شام میل میکنند تا این مربا در نقش دسر به هضم غذای آنها کمک کند.
الهه عباس زاده هاشمی_گلبهار برات زاده
مربا بادمجان
مربا بادمجان
مربا بادمجان
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
* متن پیام
بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام
0 نظر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794 زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )