فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس
چند نکته مهم در طرز تهیه ترشی شور گل کلم
اگر دوست دارید شور گل کلم تند باشد، با چاقو روی فلفل ها شیار ایجاد کنید.
تا زمانی که درب بطری شور گل کلم باز نشود، میتوانید آن را در خارج یخچال و البته در جای خنک نگهداری کنید. ولی به محض اینکه درب بطری باز شد باید در یخچال نگهداری شود که کپک نزند.
برای برداشتن شور از قاشق تمیز استفاده کنید تا کپک نزند.
درب بطری را محکم ببندید که هوا نکشد و کپک نزند.
برای جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم بطری ها را قبل از استفاده تمیز شسته و خوب خشک کنید یا حتی برای محکم کاری آنها را استریل کنید.
یکی از دغدغه های بانوان در تهیه شور و ترشی خانگی کپک زدن آن است برای جلوگیری از کپک زدن شور و ترشی علاوه بر
رعایت موارد فوق، میتوانید چند عدد گل پر به آن اضافه کنید.
نوش جان
شور گل کلم
شور گل کلم
شور گل کلم