ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به دلیل اینکه بامیه فقط در فصل پاییز در بازار موجود است در فصل پاییز تهیه میشود. این ترشی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود بامیه برای سلامتی نیز مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است میتوانید یک شیشه ترشی بامیه تهیه کنید. در صورتی که میخواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی بامیه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
برای تهیه ترشی بامیه ابتدا بامیه ها را پاک میکنیم ( توجه داشته باشید در زمان جدا کردن سر بامیه ها به بافت بامیه ها آسیبی نرسد ) پس از اینکه بامیه ها را تمیز کردید آنها را میشوییم و روی آبکش قرار میدهیم تا کاملا خشک شوند.
در مرحله بعد یک ظرف شیشه ای مناسب را انتخاب میکنیم و تا نصف آن بامیه میریزیم و نصف قاشق شوید خشک و ۲ عدد سیر و ۱ عدد از فلفل قرمز را روی بامیه ها میریزیم و یک لایه دیگر بامیه ها را روی آنها میچینیم و
باقی شوید خشک،سیر،فلفل قرمز را لابه لای بامیه ها قرار میدهیم و در آخر باقی بامیه ها را میریزیم.بعد یک قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و سرکه و نمک را داخل آن میریزیم و ۱ فنجان آب نیز به آن اضافه میکنیم
(اضافه کردن ۱فنجان آب برای متعادل تر شدن طعم ترشی است،اگر تمایل دارید ترشی تندتری داشته باشید میتوانید آن را حذف کنید و جایگزین آن سرکه کنید) و اجازه میدهیم تا سرکه به جوش بیاید و نمک کاملا در آن حل شود
و سرکه را همان طور داغ در شیشه بامیه ها میریزیم و صبر میکنیم تا ترشی کاملا سرد شود و بعد درب آن را محکم میبندیم و در یخچال به مدت ۲ هفته ترشی بامیه را میگذاریم تا استراحت کند.این ترشی خوش طعم را با غذا نوش جان کنید
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )