مرحله اول : آماده سازی هلو
ابتدا هلو را شسته و خشک کنید سپس هلو ها را پوست گرفته بدین صورت که یک به علاوه در پایین هلو با چاقو ایجاد کنید و روش آبجوش ریخته ۳ دقیقه بماند سپس به راحتی پوست آن کنده میشود سپس هلو ها را به قطعات کوچک ولی با ضخامت بیشتر خرد کرده و بعد در قابلمه ریخته و شکر را روی آن میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت در یخچال گذاشته تا آب بیندازد.
مرحله دوم : پخت هلو
قابلمه مربا را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس زیر حرارت را کم کرده و مدام کف روی مربا را میگیریم این مرحله باید ۲۰ الی ۳۰ دقیقه طول بکشد وقتی تکه هلو توش حباب دیده شده مربای ما حاضر است در انتهای پخت کمی وانیل و جوهر لیمو زده و از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا خنک شده و مربا شیره را به خود جذب کرده و خوش رنگ تر میشود سپس در ظرف شیشه ای کاملا تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان
نکات کلیدی در تهیه مربای هلو
می توانید مربا را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی مقداری زعفران زده تا مربای هلوی زعفرانی داشته باشید.
از پوست ها میتوانید برای تزئین روی مربا استفاده کنید.
اگر شیره مربا باقی ماند میتوانید شربت هلو تهیه کنید.
اضافه کردن جوهر لیمو مانع از کپک زدن میشود.
اگر هلو های خریده شده ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.
می توانید ۲ ق غذا خوری گلاب نیز به مربا اضافه کنید.
اگر مربا قوام نداشته باشد مربای هلو زود کپک میزند.
از قاشق تمیز برای هم زدن مربا استفاده کنید.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )