برنج طارم پنج کیلویی ,

menuordersearch
mazehmalas.ir
قبلی
 برنج ۴
 برنج ۳
 برنج ۲
 برنج ۱
بعدی

برنج طارم پنج کیلویی

(0)
(0)

برنج طارم پنج کیلویی - موجودی: 20

برنج طارم پنج کیلویی
رنگ و مدل کالا
برنج طارم پنج کیلویی
تعداد
+
_
عدد
ارسال رایگان
600,000 تومان
750,000 تومان
موجود

برنج طارم درجه یک

برنج طارم برنجی خوشپخت و خوش عطر است و برازنده سفره هر ایرانی است.

برنج طارم را بهتر بشناسیم

برنج یکی از مهم ترین غلات ایرانی ها محسوب می‌شود. مرغوب ترین برنج ها در شمال کشور کشت می‌شود که از این بین برنج طارم پرچم دار سایر برنج هاست.
برنج طارم انواع مختلفی دارد که می‌توان برنج طارم هاشمی، طلرم سنگی، طارم دم سیاه و طارم صدری را نام برد. در این مقاله با ویژگی های برنج طارم، نحوه پخت آن و… بیشتر آشنا میشیم.

تاریخچه برنج طارم

برنج طارم اولین بار در استان زنجان در شهرستان طارم کشت شده است.شهرستان طارم در مجاورت استان گیلان و مازندران قرار گرفته که کشت برنج طارم در این استان ها نیز انجام می‌شود.
امروزه در استان مازندران بویژه شهرستان فریدونکنار کشت این برنج رایج است. برنج طارم بسته به موقعیت مکانی و ویژگی های خاک آن منطقه انواع مختلفی دارد مانند: طارم عطری، طارم صدری، سنگ طارم و طارم هاشمی، طارم دم سیاه.
برنج طارم دم سیاه در آستانه اشرفیه کشت می‌شود که جز برنج های خوشپخت و خوش عطر منطقه است.
یکی از روستاهای شهرستان طارم روستای درام است که محل کشت بهترین نوع برنج طارم است و این امر به دلیل آب و هوای بسیار مناسب و تغذیه آب بوسیله رودهایی که از رشته کوه های تالش و زنجان آمده در عطر و طعم برنج تآثیر بسزایی دارد.

ویژگی های ظاهری برنج طارم

برنج طارم دارای شکل استخوانی است و رنگ آن سفید مایل به کرم است. این نوع برنج از نظر کمی ضعیف است یعنی در واحد هکتار نسبت به سایر گونه ها مقدار کمتری محصول می‌دهد اما کیفیت بالایی دارد.
نکته ای که باید در هنگام پخت به آن توجه کرد:

برنج های تازه به دلیل داشتن رطوبت به خوبی ری نمی‌کنند و شفته می‌شود ولی در عوض بعد از پخت عطر و بوی بیشتری نسبت به برنج قدیمی دارد، اما برنج های قدیمی کمی سفت تر و سخت تر از برنج تازه هستند چون به مرور زمان رطوبت خود را از دست داده اند این برنج ها به خوبی ری می‌کنند.
منظور از ری کردن برنج قد کشیدن و حجیم شدن برنج بعد از پخت است که یکی از ارکان و ویژگی های برنج خوب محسوب می‌شود.
خواص برنج طارم

برنج اصیل ایرانی فواید و خواص زیادی دارد که برای سلامتی همه افراد لازم و ضروری است.

از فواید برنج ایرانی می‌توانیم به سرشار بودن آن از کربوهیدارات اشاره کرد که باعث تامین انرژی برای سوخت و ساز بدن است ،همچنین فاقد کلسترول بودن برنج باعث شده تا بتواند بخش مهم و عمده ایی از یک برنامه غذایی متعادل را تشکیل دهد .بعلاوه این ماده مغذی علاوه بر ویتامین B دارای ویتامین های دیگر مانند : ویتامین D، کلسیم، فیبر، آهن، تیامین و ریبوفلاوین و …. است .نشاسته مقاوم از دیگر فواید برنج ایرانی است، برنج از نشاسته مقاوم تشکیل شده است که به شکل هضم‌نشده به روده می‌رسد و به رشد باکتری‌های مفید برای عملکرد عادی روده‌ها کمک می‌کند.برنج طارم بخاطر سهل الهضم بودن احساس نفخ و سنگینی به شخص دست نمی‌دهد.باعث کاهش استرس و افسردگی می‌شود.مفید برای عملکرد صحیح قلب و مغز است.عملکرد صحیح دستگاه ایمنی و عصبی بدن را به همراه دارد.فاکتوری مهم برای تقویت پوست و موهاست.برای درمان یبوست و سوء هاضمه مفید است.

برنج خاصیت های فراوانی دارد که در بالا چکیده ای از آن گفته شد. با این حساب حتما برنج را برای سلامتی جسم در وعده غذایی خود قرار دهیم.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

telegramwhatsuprubikaaparattwiterinstagram
logo

آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )