فلفل سبز به عنوان جزء اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته شده است؛ ماده مغذی سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کپسایسین، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ب، ویتامینEو مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم.مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب های رادیکال های آزاد محافظت میکند و باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان میشود ضمن این که سرعت روند پیری را نیز کم میکند.
کپسایسین همچنین موجب کاهش سطح کلسترول میشود.
در اینجا ۱۰ فایده شگفت انگیز مصرف فلفل سبز بیشتر معرفی شده است:
طبق مطالعات انجام شده، ماده موجود در فلفل سبز به نام کپسایسین، به مبارزه با سرطان پروستات کمک میکند. فلفل سبز غنی از آنتی اکسیدان هایی برای حفظ ایمنی بدن در برابر سرطان است
یک فرد دیابتی به راحتی میتواند فلفل سبز را به رژیم غذایی اش اضافه کند چون فلفل سبز سطح قند خون را تنظیم میکند.
فلفل سبز سرشار از فیبر غذایی است که به پاکسازی روده ها کمک کرده و در واقع نقش پیشگیری کننده از ابتلا به یبوست دارد.
فلفل سبز دارای خواص ضد التهابی است که به تسکین درد و تورم در مبتلایان به بیماری هایی مانند استئوآرتریت، آرتریت روماتوئید و … کمک میکند.
فلفل سبز یک منبع غنی از ویتامین آ است که به محافظت در برابر عوامل بیماری زایی که به سیستم ایمنی بدن حمله میکنند، کمک مینماید و آنهم با افزایش غشاهای مخاطی سالم در مسیر بینی و ریه ها. این روند منجر به اینجاد ایمنی در برابر عفونت میشود.
فلفل سبز سرشار از ویتامین ث بوده و حتی میزان این ویتامین در آن از مرکباتی مانند پرتقال خیلی بیشتر است. مصرف ویتامین ث با افزایش ایمنی بدن و محافظت در برابر رادیکال های آزاد ارتباط دارد.
بد نیست بدانید یک فلفل دلمه ای متوسط، بیش از ۳ برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث دارد.
فلفل سبز حاوی مواد معدنی مغذی مانند پتاسیم، منگنز، آهن و منیزیم است. این مواد معدنی نقش مهمی در کنترل ضربان قلب و فشار خون و در نتیجه سلامت قلب دارند.
می توان از فلفل سبز به عنوان یک مسکن استفاده کرد چون مصرف آن اندروفین را تحریک کرده و باعث کاهش درد میشود. این خاصیت فلفل سبز بخصوص برای دیابتی ها، مبتلایان به تبخال، اسپاسم های عضلانی و روماتیسم مهم است.
کپساسین موجود در فلفل، باعث کاهش بروز زخم معده می شود. کپساسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موکوس به وسیله دیواره معده می شود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی می ماند.
کپساسین سبب کاهش میزان کلسترول خون می شود، این موضوع موجب کاهش احتمال گرفتگی رگ ها می شود، این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگ های خونی جلوگیری می کند، این دو خاصیت موجب می شود که مصرف فلفل به پیشگیری از بیماری های قلبی و آرترواسکلروز (سخت شدن رگ ها) کمک کند.
مرحله اول تهیه ترشی فلفل تند:
من معمولا فلفل های نسبتا کوچیک رو برای این ترشی انتخاب میکنم. فلفل سبزها رو میشورم و روی پارچه نخی پهن میکنم تا خشک بشه. قسمت دم فلفل رو یکم کوتاه کردم اما کاملا نبردیم چون فلفل ها رو قشنگ تر میکنه .
مرحله دوم تهیه ترشی فلفل تند:
قبل از اینکه فلفل ها رو توی ظرف بچینم چک کردم تا ظرف رطوبت نداشته باشه، چون باعث میشه ترشی کپک بزنه. بعد فلفل ها رومرتب توی شیشه چیدم.
مرحله سوم تهیه ترشی فلفل تند :
آب به مقداری که لازم دارین بجوشونید و موقع جوشیدن بهش نمک بزنید و بعد زمان بدین تا خوب سرد بشه.
اگه نمیخاین ترشی داشته باشین که طعم تیزی سرکه خیلی مشخص بشه آب و سرکه رو به میزان مساوی مخلوط کنید. من برای دو لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک ریختم.
مرحله چهارم تهیه ترشی فلفل تند:
به میزان مساوی آب جوشیده سرد و سرکه رو مخلوط کردم و روی فلفل ها ریختم تا کاملا بپوشونه و در شیشه رو محکم بستم.
تا رسیدن فلفل ها اون ها رو توی جای نسبتا خنکی نگهداری کنید لازم نیست که حتما یخچال باشه.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |
آدرس فروشگاه مربا و ترشیجات مزه ملس :تهران
مدیریت فروشگاه:آقای برنا
شماره های تماس
09380487794 | ..... | 09380487794
زمان تحویل حداکثر سه روز پس از ثبت سفارش ( با هماهنگی قبلی )
ساعت ارسال سفارش ایام هفته از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و پنج شنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۰ ( با هماهنگی قبلی )